maanantai 12. elokuuta 2013

Neonpinkkiä ja kynsitarroja

Ensimmäistä kertaa ikinä päätin testata kynsitarroja. Tämä kyseisen kuvion paketti oli tarjouksessa Emotion -liikkeessä ja hintaa 20 tarralle jäi vain 2,50 euroa. Kynnet ovat niin lyhyet, että oli helppo puolittaa yhdelle kynnelle tarkoitettu tarra ja käyttää sitä kahdessa kynnessä. Tarra pysyi melko huonosti, vaikka koitin kynsiä varoa. Olin kuitenkin tyytyväinen siihen, miltä kynnet näyttivät ja pääsinpähän pitkästä aikaa käyttämään ihanaa neonpinkkiäkin! Pahoittelut kuvan kännykkälaadusta.


2 kommenttia:

  1. Ei millään pahalla, mutta jos ei osaa lakata edes siististi kynsiä niin kannattaisiko suosiolla jättää nämä hommat ammattilaisille? Tietenkin omaksi iloksi, mutta jätä maksullinen toiminta ammattilaisille. Tsemppiä! Harjotus tekee mestarin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Mistä olet päätellyt, että tekisin kynsiä maksusta?:) Ihan omaksi iloksi lakkailen, tässäkin kuvassa itselleni lakatut kynnet. Mikäli koet, että muut kuin ammattilaiset eivät saa kynsiä lakata ja olla kiinnostuneita kynsitaiteesta, niin joudun kyllä olemaan eri mieltä. Mukavaa kevättä sinulle silti! :)

      Poista